Rinse the trout fillets under cold running water. Boil the eggs hard. Cool and peel them, cut into small cubes. Also cut the pickled cucumbers into small cubes. Wash the onion, dry it and finely chop it. Wash the dill sprigs to serve.
Помойте филе форели под холодной проточной водой. Сварите яйца вкрутую. Остудите и очистите их, нарежьте мелкими кубиками. Маринованные огурцы тоже порежьте на мелкие кубики. Лук промойте, просушите и мелко нашинкуйте. Помойте веточки укропа для подачи.
Boil rice and fish. Rinse the rice 1-3 times, add cold water and cook for 20 minutes after boiling until all the water has boiled away. Place the fish in a pan of boiling water - the liquid should cover the fish completely. Cook over medium heat for 20 minutes, skimming off any foam. Cool, remove skin. Check the fillet for small bones and remove them. Finely chop the trout.
Отварите рис и рыбу. Промойте рис 1-3 раза, залейте холодной водой и варите 20 минут после закипания, пока не выкипит вся вода. Рыбу выложите в кастрюлю с кипящей водой — жидкость должна покрывать рыбу полностью. Варите на среднем огне 20 минут, снимая пену. Остудите, снимите кожу. Проверьте филе на наличие мелких костей и удалите их. Мелко порежьте форель.
Combine salad ingredients. Mix boiled fish, eggs and rice in a bowl. Add green onions to them. Season with salt and mayonnaise or other sauce.
Соедините ингредиенты салата. Отварную рыбу, яйца и рис смешайте в миске. Добавьте к ним зеленый лук. Посолите и заправьте майонезом или другим соусом.
Prepare the salad for serving. Add chopped pickled cucumbers just before serving to prevent the salad from spreading. Place them in a bowl with the rest of the ingredients and stir.
Подготовьте салат к подаче. Нарезанные маринованные огурцы добавьте перед самой подачей, чтобы салат не растекался. Выложите их в миску к остальным ингредиентам и перемешайте.
Garnish the finished salad with dill sprigs.
Готовый салат украсьте веточками укропа.