Boil the eggs hard, drain the boiling water and fill them with cold water. This will cool them down and make them easier to peel. Separate the whites from the yolks and grate each part into separate containers. Place the butter in the freezer. Peel and chop the onion. Grate the cheese on a medium grater. Wash the dill. Prepare a culinary ring.
Отварите яйца вкрутую, слейте кипяток и залейте их холодной водой. Так они остынут и легче очистятся от скорлупы. Белки отделите от желтков и натрите каждую часть на терке в отдельные емкости. Масло положите в морозилку. Лук очистите и измельчите. Сыр натрите на средней терке. Помойте укроп. Приготовьте кулинарное кольцо.
Grind the fish. Transfer the saury to a plate and mash with a fork. If the pulp is not juicy enough, fill it with a small amount of liquid contained in a can.
Измельчите рыбу. Сайру переложите в тарелку и разомните вилкой. Если мякоть недостаточно сочная, залейте ее небольшим количеством жидкости, содержащейся в консервной банке.
Start adding layers. Place a salad ring on a flat, spacious platter. Place layers in it one by one. First, spread the egg whites, add salt, and apply a mayonnaise mesh on top. Sprinkle with grated cheese, lay out a layer of fish and re-apply the mayonnaise mesh.
Начните выкладывать слои. На плоское просторное блюдо положите кольцо для салатов. В него поочередно выкладывайте слои. Сначала распределите яичные белки, посолите, сверху нанесите майонезную сетку. Посыпьте тертый сыр, выложите рыбный слой и вновь нанесите сетку из майонеза.
Form a salad. Place a layer of onion and grate frozen butter on top of it using a fine grater. Press down lightly with a spoon. Apply a final layer of egg yolks.
Сформируйте салат. Выложите слой лука, сверху на него на мелкой терке натрите замороженное масло. Слегка утрамбуйте ложкой. Финальным слоем нанесите яичные желтки.
Garnish the finished salad with several long sprigs of dill and serve.
Готовый салат украсьте несколькими длинными веточками укропа и подавайте к столу.