Boil the eggs hard-boiled, pour cold water over them so that the shells come off faster. Separate the whites from the yolks and grate each part into different containers. Peel the onion, chop and pour boiling water over it to remove excess bitterness. Place the butter in the freezer. Chop the walnuts with a knife.
Яйца отварите вкрутую, залейте холодной водой, чтобы скорлупа отошла быстрее. Белки отделите от желтков и каждую часть натрите в разные емкости. Луковицу очистите, измельчите и обдайте кипятком, чтобы ушла лишняя горечь. Масло положите в морозильник. Грецкий орех порубите ножом.
Prepare your ingredients. Transfer the fish to a plate and mash with a fork. Grate the cheese on a coarse grater, remove the core from the apple and grate it as well.
Подготовьте ингредиенты. Рыбу переложите в тарелку и разомните вилкой. Сыр натрите на крупной терке, у яблока удалите сердцевину и также натрите.
Start adding layers. Take a flat dish, spread grated whites (lightly salted) and fish on it and brush with mayonnaise mesh. Place onions in a third layer, then sprinkle cheese, grated apple and apply mayonnaise mesh again.
Начните выкладывать слои. Возьмите плоское блюдо, на нем распределите натертые белки (слегка подсоленные), рыбу и смажьте майонезной сеточкой. Третьим слоем выложите лук, затем посыпьте сыр, тертое яблоко и вновь нанесите майонезную сетку.
Form a salad. Rub frozen butter over the apple in a thick layer and lightly press down with a spoon. Apply a little more mayonnaise and sprinkle the salad with grated yolk.
Сформируйте салат. Поверх яблока плотным слоем натрите замороженное сливочное масло и слегка утрамбуйте ложкой. Нанесите еще немного майонеза и посыпьте салат тертым желтком.
Decorate the finished salad with crushed walnuts around the entire perimeter. Stick a few sprigs of aromatic parsley on top and serve.
Готовый салат украсьте дробленым грецким орехом по всему периметру. Сверху воткните несколько веточек ароматной петрушки и подавайте к столу.