Wash the vegetables, boil the potatoes and carrots. Peel the onion, boil the cod in salted water with pepper and bay leaf, cool it. Wash the dill for dressing.
Овощи вымойте, отварите картофель и морковь. Очистите лук, отварите треску в подсоленной воде с перцем и лавровым листом, остудите ее. Помойте укроп для заправки.
Chop vegetables and fish. Dice the potatoes, carrots, pickled cucumbers and half an onion. Cut the fish into large cubes. Combine the ingredients in a salad bowl.
Нарежьте овощи и рыбу. Нарежьте кубиками картофель, морковь, маринованные огурцы и половинку лука. Нарежьте рыбу крупными кубиками. Соедините продукты в салатнике.
Make a gas station. Chop the greens and combine them in a separate small container with mayonnaise. Lightly pepper and season the salad. Then mix thoroughly.
Сделайте заправку. Измельчите зелень и соедините ее в отдельной небольшой емкости с майонезом. Слегка поперчите и заправьте салат. Затем тщательно перемешайте.
Using a salad ring, form a beautiful shape on a platter and top the salad with herbs. If you don’t have a special ring, use any tin can or make a foil ring with your own hands.
При помощи кольца для салата сформируйте красивую форму на блюде и сверху украсьте салат зеленью. Если специального кольца нет, воспользуйтесь любой консервной банкой или смастерите кольцо из фольги своими руками.