Place the eggs in a heatproof bowl of cold water and place on the stove. 1 minute after boiling, reduce heat and cook for another 7-8 minutes. Fill with cold water to help the shells come off better. Peel the onions, wash and chop. Wash the parsley and lemon to serve, cut the lemon into slices.
Опустите яйца в жаропрочную миску с холодной водой и поставьте на плиту. Через 1 минуту после закипания убавьте огонь и варите еще 7-8 минут. Залейте холодной водой, чтобы скорлупа отошла лучше. Репчатый лук очистите от шелухи, помойте и измельчите. Помойте петрушку и лимон для подачи, лимон порежьте дольками.
Prepare your ingredients. Peel the boiled eggs and grate them on a coarse grater. Open the canned saury, drain the liquid and place in a salad bowl. Shred the fish with a fork until smooth. If the meat is a little dry, add a little liquid from the jar.
Подготовьте ингредиенты. Отварные яйца очистите от скорлупы и натрите на крупной терке. Консервированную сайру откройте, слейте жидкость и переложите в салатник. Измельчите рыбу вилкой до однородности. Если мясо суховато, добавьте немного жидкости из банки.
Assemble the salad. Add corn to the salad bowl without draining the liquid from the jar. This will make the salad more juicy. Then add the grated egg, onion and season with mayonnaise. Add salt and pepper to taste and mix thoroughly.
Соберите салат. В салатник добавьте кукурузу, не сливая жидкость из банки. Так салат будет более сочным. Затем добавьте натертое яйцо, лук и заправьте майонезом. Посолите, поперчите по вкусу и тщательно перемешайте.
Before serving the salad, garnish the dish with a slice of lemon and a few sprigs of parsley for flavor.
Прежде, чем подавать салат к столу, украсьте блюдо долькой лимона и несколькими веточками петрушки для аромата.