Boil the eggs hard, then cover with cold water and peel off the shells. Wash the onion and cut into rings, set aside a little for serving. Wash the parsley and lemon, cut the lemon into slices.
Яйца отварите вкрутую, затем залейте холодной водой и очистите от скорлупы. Лук помойте и нарубите колечками, отложите немного для подачи. Петрушку и лимон помойте, лимон нарежьте дольками.
Prepare your ingredients. Grate the boiled eggs on a medium grater. Open the jar of saury and transfer the contents to a plate. Mash the fish with a fork until smooth.
Подготовьте ингредиенты. Отварные яйца натрите на средней терке. Банку с сайрой откройте и переложите содержимое в тарелку. Разомните рыбу вилкой до однородности.
Form a salad. Take the cooking ring and place it on a flat dish. Place a layer of fish as the first layer, then apply a mayonnaise mesh. Lightly salt the eggs and distribute inside the ring. Apply mayonnaise mesh and sprinkle green onions on top of the salad.
Сформируйте салат. Возьмите кулинарное кольцо и положите его на плоское блюдо. Первым слоем выложите слой рыбы, затем нанесите майонезную сеточку. Яйца слегка подсолите и распределите внутри кольца. Нанесите майонезную сетку и сверху посыпьте салат зеленым луком.
You can garnish the salad dish with the remaining chopped green onions around the edges, and place a lemon wedge and a sprig of parsley next to it for flavor.
Блюдо с салатом можно украсить оставшимся нарезанным зеленым луком по краям, а рядом положить лимонную дольку и веточку петрушки для аромата.