Wash the cucumber and chop finely. Wash the green onions and chop finely. Open the can of peas and tuna and drain the liquid. Divide the tuna into small pieces. Wash and dry the dill for serving.
Огурец помойте и мелко нарежьте. Зеленый лук помойте и мелко нарежьте. Банку горошка и тунец откройте и слейте жидкость. Тунец разделите на небольшие куски. Вымойте и обсушите укроп для подачи.
Boil eggs for salad. Place the pan on high heat and pour water, place the eggs in the pan. Let the water boil and cook for 7 minutes. After boiling, pour cold water over the eggs to cool. Peel the eggs and chop finely.
Сварите яйца для салата. Поставьте кастрюлю на большой огонь и налейте воду, положите в кастрюлю яйца. Дайте воде закипеть и варите 7 минут. После варки залейте яйца холодной водой, чтобы они остыли. Очистите яйца и мелко нарежьте.
Prepare the salad. Place cucumbers in a bowl, then peas and greens. Next, add tuna and eggs, season the salad with olive oil and salt. Stir.
Приготовьте салат. В миску положите огурцы, затем горошек и зелень. Далее положите тунец и яйца, заправьте салат оливковым маслом и посолите. Перемешайте.
The finished salad can be served in tartlets and decorated with herbs.
Готовый салат можно подать в тарталетках и украсить зеленью.