Wash the potatoes and carrots. Open the canned food and drain the liquid. Mash the fish with a fork. Peel, wash and finely chop the onions. Grate the cheese on a coarse grater. Wash and dry lettuce leaves to serve.
Картофель и морковь помойте. Консервы откройте и слейте жидкость. Разомните рыбу вилкой. Репчатый лук очистите, помойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на крупной терке. Вымойте и обсушите салатные листья для подачи.
Boil vegetables and eggs for salad. Place potatoes and carrots in a saucepan, add water and place over high heat. Bring to a boil and cook over medium heat for 20-25 minutes until the vegetables are soft. Boil the eggs for 7 minutes and then cool in cold water. Peel the eggs and chop finely. Cool the potatoes and carrots, peel and cut into cubes.
Отварите овощи и яйца для салата. Положите в кастрюлю картошку и морковь, налейте воду и поставьте на сильный огонь. Доведите до кипения и варите на среднем огне 20-25 минут, пока овощи не станут мягкими. Отварите яйца в течение 7 минут, а после остудите в холодной воде. Очистите яйца и мелко нарежьте. Остудите картофель и морковь, очистите и нарежьте кубиками.
Prepare the salad. Place potatoes, carrots, eggs and pink salmon in a salad bowl. Add onions and cheese to them. Add mayonnaise to taste, salt, pepper and mix.
Приготовьте салат. В миску для салата выложите картофель, морковь, яйца и горбушу. Добавьте к ним лук и сыр. Положите майонез по вкусу, посолите, поперчите и перемешайте.
Serve the canned fish and potato salad in portions, lining the plates with green lettuce leaves.
Подавайте салат из рыбных консервов с картошкой порционно, застелив тарелки листьями зеленого салата.