Wash the tomatoes and cut into cubes. Wash the bell pepper, remove seeds and cut into cubes. Wash the lettuce leaves, dry and cut into small pieces. Peel the garlic and squeeze it out using a press. Wash the greens, dry and finely chop. Drain the tuna can and mash the fish fibers with a fork. Drain the can of corn. Wash the lemon and cut a few slices for serving.
Помидоры помойте и нарежьте кубиками. Болгарский перец помойте, очистите от семечек и нарежьте кубиками. Листья салата помойте, обсушите и нарежьте на небольшие кусочки. Чеснок очистите и выдавите с помощью пресса. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте. С банки с тунцом слейте жидкость и разомните вилкой волокна рыбы. С банки с кукурузой слейте воду. Лимон помойте и отрежьте несколько долек для подачи.
Prepare salad dressing. Squeeze lemon into a small bowl. Add olive oil, salt, pepper. Stir.
Приготовьте заправку для салата. В небольшую миску выжмите лимон. Добавьте оливковое масло, соль, перец. Перемешайте.
Prepare the salad. Combine tuna, tomatoes, bell peppers, iceberg lettuce, garlic, herbs and corn in a salad bowl. Season the salad with sauce.
Приготовьте салат. Смешайте в салатнике тунец, помидоры, болгарский перец, салат айсберг, чеснок, зелень и кукурузу. Заправьте салат соусом.
Serve the salad garnished with lemon wedges.
Подавайте салат, украсив его дольками лимона.