Open the canned mackerel and green peas and drain the liquid, place in a bowl and mash with a fork. Wash the cucumbers and cut into cubes. Wash the green onions and chop finely. Wash the parsley and tomatoes for serving, cut the tomatoes into slices.
Консервы со скумбрией и зеленым горошком откройте и слейте жидкость, выложите в миску и разомните вилкой. Огурцы помойте и нарежьте кубиками. Зеленый лук помойте и мелко нарежьте. Петрушку и помидоры для подачи помойте, помидоры порежьте дольками.
Boil eggs for salad. Turn the stove on high heat. Place a pan on it and pour water. Place the eggs in a saucepan, bring to a boil and cook for 7 minutes, then cool in cold water. Peel the eggs and chop finely.
Отварите яйца для салата. Включите плиту на сильный огонь. Поставьте на нее кастрюлю и налейте воды. Поместите в кастрюлю яйца, доведите до кипения и варите 7 минут, а после остудите в холодной воде. Очистите яйца и мелко нарежьте.
Prepare the salad. Place mackerel, eggs, peas, green onions, cucumbers in a bowl. Season with salt and pepper. Add sour cream to salad and stir.
Приготовьте салат. Выложите в миску скумбрию, яйца, горошек, зеленый лук, огурцы. Посолите и поперчите. Выложите сметану в салат и перемешайте.
Serve the salad chilled with fresh herbs and tomato slices.
Подавайте салат охлажденным со свежей зеленью и дольками помидоров.