Wash the eggs, onions and parsley. Pat the greens dry with a paper towel. Peel the onion.
Помойте яйца, лук и петрушку. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Лук очистите от кожуры.
Prepare the ingredients for the salad. Boil the eggs. Place them in a saucepan with cold water, and the water should be 2 times higher than the eggs. Add half a teaspoon of salt. Wait for the water to boil. After this, reduce the heat and cook in boiling water for 5 minutes. Next, place the eggs in cold water and let them cool. Meanwhile, cut the onion into thin slices. Mash the tuna with a fork. Cut the cabbage into small pieces. Chop the eggs into cubes.
Подготовьте ингредиенты для салата. Отварите яйца. Положите их в кастрюлю с холодной водой, причем вода должна быть выше яиц в 2 раза. Добавьте половину чайной ложки соли. Ждите, пока вода закипит. После этого уменьшите огонь и варите в бурлящей воде 5 минут. Далее поместите яйца в холодную воду и дайте им остыть. Тем временем нарежьте лук тонкими пластинами. Тунец разомните вилкой. Капусту нарежьте небольшими кусками. Яйца накрошите кубиками.
Make a salad. Place cabbage, fish, onions and eggs in a salad bowl. Add canned corn. For the sauce, in a separate bowl, mix mayonnaise and mustard. Season the salad with sauce and mix thoroughly.
Сделайте салат. В салатницу выложите капусту, рыбу, лук и яйца. Добавьте консервированную кукурузу. Для соуса в отдельной посуде смешайте майонез и горчицу. Заправьте салат соусом, тщательно перемешайте.
When serving, sprinkle the salad with sesame seeds and garnish with parsley.
При подаче посыпьте салат кунжутом и украсьте петрушкой.