Wash the fish, eggs, onions, tomatoes and herbs. Pat the greens dry with a paper towel. Boil the eggs in advance.
Помойте рыбу, яйца, лук, помидор и зелень. Обсушите зелень с помощью бумажного полотенца. Заранее отварите яйца.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the fish into small pieces. Place on the bottom of the pan. Pour in cucumber pickle. Place on the fire and boil for 7 minutes. Then remove from heat and cool. Next, debone the fish and crumble the fillets into a bowl. Cut the onion and eggs into small cubes. Add eggs and onions to the fish. Salt, pepper, mix thoroughly. Finely chop the dill and chop the tomatoes into cubes for serving.
Подготовьте ингредиенты для салата. Рыбу нарежьте на небольшие куски. Положите на дно кастрюли. Залейте огуречным рассолом. Поставьте на огонь, отваривайте в течение 7 минут. Затем уберите с огня, остудите. Далее очистите рыбу от костей и раскрошите филе в миску. Лук и яйца нарежьте мелкими кубиками. Добавьте к рыбе яйца и лук. Посолите, поперчите, тщательно перемешайте. Нарубите мелко укроп, а помидоры — кубиками для подачи.
Make a salad. Place a layer of fish mixture in a salad bowl. Pour mayonnaise on top. Next, repeat the layers in the same way until the salad mass is finished. You should have 3-4 layers. Make a mayonnaise mesh on top.
Сделайте салат. В салатницу выложите слой рыбной массы. Поверх полейте майонезом. Далее повторяйте слои таким же образом, пока не закончится салатная масса. У вас должно получиться 3-4 слоя. Сверху сделайте майонезную сетку.
When serving, sprinkle the salad with paprika, dill and tomato slices.
При подаче посыпьте салат паприкой, укропом и кусочками помидоров.