For cooking you will need 2 pans, a grater, bowls, knives, spoons, cutting boards.
Для приготовления понадобятся 2 кастрюли, терка, миски, ножи, ложки, разделочные доски.
Boil the fish. Salt and pepper the fish, place in a pan with water and put on fire. Cook for 15-20 minutes after boiling. Remove from stove and cool. Remove skin and bones and cut into cubes.
Отварите рыбу. Рыбу посолите, поперчите, положите в кастрюлю с водой и поставьте на огонь. Варите 15-20 минут после закипания. Снимите с плиты, охладите. Очистите от кожи и костей, нарежьте кубиками.
Separately, cook the cauliflower. Pour water over the inflorescences and cook for 10-12 minutes after boiling. Cool the finished cabbage and divide it into small florets.
Отдельно сварите цветную капусту. Залейте соцветия водой и варите 10-12 минут после закипания. Охладите готовую капусту и разделите ее на мелкие соцветия.
Combine salad ingredients. In a bowl, combine chopped fish and vegetables. Salt and pepper, season with spices as desired. Add mayonnaise to the salad and stir.
Соедините ингредиенты салата. В миске смешайте нарезанную рыбу и овощи. Посолите и поперчите, приправьте специями по желанию. Добавьте в салат майонез, перемешайте.
Place arugula leaves on the salad as a garnish.
На салат выложите листики рукколы в качестве украшения.