For cooking you will need: a saucepan, bowls, knives, spoons, cutting boards.
Для приготовления понадобятся: кастрюля, миски, ножи, ложки, разделочные доски.
Boil the fish. Season the fish fillet with salt and pepper. Налейте в кастрюлю воду, поставьте на средний огонь. Cook the fish after boiling for 15-20 minutes. Then cool and chop finely.
Сварите рыбу. Рыбное филе приправьте солью и перцем. Налейте в кастрюлю воду, поставьте на средний огонь. Варите рыбу после закипания 15-20 минут. Затем охладите и мелко порежьте.
Prepare the sauce. Mix lemon juice with olive oil. Add salt, pepper and oregano to this mixture.
Приготовьте соус. Смешайте лимонный сок с оливковым маслом. Добавьте в эту смесь соль, перец и орегано.
Combine salad ingredients. Add grated cheese, cucumber, iceberg to the chopped eggs. Lastly, add the finely chopped fish. Season with sauce.
Соедините ингредиенты салата. К нарезанным яйцам добавьте тертый сыр, огурец, айсберг. В последнюю очередь положите мелко нарезанную рыбу. Заправьте соусом.
The salad is suitable for both festive and everyday tables. Before serving, garnish portions with cherry tomatoes.
Салат подходит как для праздничного, так и для повседневного стола. Перед подачей украсьте порции помидорками черри.