Wash the rice in cold water 1 to 3 times. Fill with cold water at the rate of 1 to 2.
Рис помойте в холодной воде от 1 до 3 раз. Залейте холодной водой из расчета 1 к 2.
Boil the rice. Place a saucepan of water over high heat. Salt the water when it boils. Cook the rice over low heat for 20 minutes until cooked. Drain the water.
Отварите рис. Поставьте на сильный огонь кастрюлю с водой. Посолите воду, когда она закипит. Варите рис на медленном огне 20 минут до готовности. Слейте воду.
Assemble the salad. Add chopped eggs, rice, cucumber and dill to the bowl with the fish. Place corn on them. Season with salt and pepper.
Соберите салат. В миску с рыбой добавьте нарезанные яйца, рис, огурец и укроп. Выложите к ним кукурузу. Посолите и поперчите.
Season before serving. Add mayonnaise to the salad and stir. Before serving, the salad should stand in the refrigerator for 1 hour.
Заправьте перед подачей. Добавьте в салат майонез, перемешайте. Перед подачей салат должен 1 час постоять в холодильнике.
Before serving, shape the salad: place the salad in small bowls and invert onto flat plates.
Перед подачей придайте салату форму: выложите салат в небольшие мисочки и переверните на плоские тарелки.