Open the canned sardine, drain the liquid, and place on a plate. Peel the onions. Boil the rice until done. Hard boil the eggs, cool and peel. Wash the greens and dry on paper towels. Transfer to a plate and remove the seeds. Peel, wash and chop the onion. Wash the cilantro, dry and finely chop.
Консервированную сардину откройте, слейте жидкость, выложите на тарелку. Репчатый лук очистите от шелухи. Рис отварите до готовности. Яйца сварите вкрутую, остудите и почистите. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Переложите в тарелку и снимите косточки. Лук почистите, помойте и нарежьте. Кинзу помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Start cutting food. Chop the cilantro, set aside a small amount of greens for serving. Grind the eggs using a medium-mesh grater. Cut the onion into small cubes. Mash the sardine.
Займитесь нарезкой продуктов. Кинзу измельчите, небольшое количество зелени отложите для подачи. Яйца измельчите при помощи терки со средними ячейками. Репчатый лук нарежьте маленькими кубиками. Сардину разомните.
Assemble the salad. To do this, transfer the canned fish to a salad bowl. Add onions, eggs and rice to it. Season with salt and mayonnaise.
Соберите салат. Для этого консервированную рыбу переложите в салатник. К ней отправьте лук, яйца и рис. Посолите и заправьте майонезом.
Sprinkle canned fish salad with egg and rice with chopped herbs before serving.
Салат из рыбной консервы с яйцом и рисом перед подачей присыпьте измельченной зеленью.