Open the can of saury and drain the liquid. Hard-boil the eggs, cool, and peel. To serve, wash, dry and chop the green onions. Prepare a molding ring.
Консерву с сайрой откройте и слейте жидкость. Яйца сварите вкрутую, остудите, почистите. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите, измельчите. Приготовьте формовочное кольцо.
Get busy cutting. Cut pickled cucumbers and eggs into small cubes. Mash the saury, remove the seeds if necessary.
Займитесь нарезкой. Маринованные огурцы и яйца нарежьте кубиками небольшого размера. Сайру разомните, при необходимости уберите косточки.
Form the dish. Place the molding ring in the center of a flat plate. Place the fish on the bottom, brush with mayonnaise and place a layer of boiled eggs. Grease with mayonnaise again and place a layer of cucumbers. Remove the ring.
Сформируйте блюдо. Установите формовочное кольцо в центр плоской тарелки. На дно выложите рыбу, смажьте майонезом и выложите слой отварных яиц. Вновь смажьте майонезом и выложите слой огурцов. Уберите кольцо.
Garnish the salad with cucumbers, eggs and canned fish with green onions before serving.
Салат с огурцами, яйцами и рыбными консервами перед подачей оформите зеленым луком.