Boil the rice in salted water. Peel the carrots and onions and wash them. Wash the cucumber, lettuce and dill for serving and dry on paper towels. Chop the dill.
Рис отварите в подсоленной воде. Морковь и лук почистите, вымойте. Огурец, листья салата и зелень укропа для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Укроп измельчите.
Prepare your food. Grate the carrots using a large-mesh grater. Sauté it in a frying pan with butter until soft, about 8 minutes. Cut the onion into thin quarter rings. Pour in lemon juice and pepper. Mash the fish in a separate plate. Finely chop the dill. Cut the cucumbers lengthwise into slices, then into small cubes.
Подготовьте продукты. Морковь натрите при помощи терки с крупными ячейками. Пассируйте ее на сковороде с маслом до мягкости около 8 минут. Лук нарежьте тонкими четвертинками колец. Залейте соком лимона, поперчите. Разомните рыбу в отдельной тарелке. Укроп мелко порубите. Огурцы нарежьте вдоль пластинами, затем — небольшими брусочками.
Form a salad from layers. Line a plate with lettuce leaves. Place boiled rice on them. Lubricate with mayonnaise. Make pink salmon as the next layer. Grease with a thin layer of mayonnaise. Now distribute the pickled onions evenly, after draining the lemon juice. Place carrots on top of it and brush this layer with mayonnaise. Cover the entire surface of the salad with cucumbers. Cover with cling film and let sit for an hour and a half.
Сформируйте салат из слоев. Выстелите тарелку салатными листами. На них выложите отваренный рис. Смажьте майонезом. Следующим слоем сделайте горбушу. Смажьте тонким слоем майонеза. Теперь равномерно распределите замаринованный лук, предварительно слив лимонный сок. Поверх него выложите морковь и смажьте этот слой майонезом. Засыпьте всю поверхность салата огурцами. Затяните пищевой пленкой и дайте настояться час-полтора.
Garnish fish salad with carrots with chopped dill before serving.
Рыбный салат с морковью перед подачей оформите измельченной зеленью укропа.