Peel and wash the potatoes and onions. Boil the potatoes until tender. Boil the eggs hard and peel them. Drain liquid from canned fish. Wash the greens for serving, dry and chop.
Картофель и лук почистите и вымойте. Картофель отварите до готовности. Сварите яйца вкрутую, очистите их. Слейте жидкость из консервированной рыбы. Зелень для подачи вымойте, обсушите, измельчите.
Prepare your food. Separate the white from the yolk. Grate the potatoes and whites separately on a coarse grater. Chop the onion. Remove the bones from the fish and mash it.
Подготовьте продукты. Отделите белок от желтка. Картофель и белок по отдельности натрите на крупной терке. Лук измельчите. Достаньте косточки из рыбы и разомните ее.
Assemble the dish. First, place the fish on the bottom of the salad bowl. Then make a layer of half the potatoes and apply the mayonnaise mesh. Spread the onions and place the remaining potatoes on them. Make a mayonnaise grid. Take a coarse grater and grate the processed cheese onto the potatoes, apply mayonnaise again. Place another layer of grated protein and make a mayonnaise grid. Crumble the yolk in your hands and sprinkle it over the top.
Соберите блюдо. Сначала положите на дно салатника рыбу. Затем сделайте слой из половины картофеля и нанесите майонезную сетку. Распределите лук и выложите на него оставшийся картофель. Сделайте майонезную сетку. Возьмите крупную терку и натрите плавленый сырок на картошку, снова нанесите майонез. Выложите очередной слой из натертого белка и сделайте майонезную сетку. Раскрошите в руках желток и посыпьте им верх.
The yolk with which the salad is sprinkled will go perfectly with any greens. A salad decorated in this way will delight you with the brightness of its colors.
Желток, которым посыпан салат, будет прекрасно сочетаться с любой зеленью. Салат, украшенный таким образом, порадует яркостью красок.