Remove the skin from smoked pink salmon and remove the bones. Boil the rice until done. Hard-boil the eggs, cool, and peel. Peel the onions. Wash and dry the cilantro for serving.
С копченой горбуши снимите шкурку, удалите кости. Рис отварите до готовности. Яйца сварите вкрутую, остудите, почистите. Репчатый лук очистите от шелухи. Кинзу для подачи вымойте, обсушите.
Grind the food. Grate the eggs on a coarse grater. Finely chop the pink salmon and onion.
Измельчите продукты. Натрите яйца на крупной терке. Нарежьте мелко горбушу и лук.
Form a salad. Mix rice, chopped pink salmon, eggs and onion. Season with mayonnaise and mix.
Сформируйте салат. Смешайте рис, нарезанные горбушу, яйца и лук. Заправьте майонезом, перемешайте.
Garnish fish salad with rice and egg with a sprig of cilantro.
Рыбный салат с рисом и яйцом оформите веточкой кинзы.