Remove the saury from the jar and mash with a fork. Thaw the crab sticks. Soak the eggs in a 3% soda solution and rinse, then hard-boil for 8 minutes, cool and peel. Cut one egg into 4 pieces for decoration. Wash the lemon, divide it in half, remove the seeds and cut into thin slices.
Сайру достаньте из банки и разомните вилкой. Крабовые палочки разморозьте. Яйца замочите в 3%-ном растворе соды и промойте, затем отварите вкрутую в течение 8 минут, остудите и очистите от скорлупы. Одно яйцо для украшения разрежьте на 4 части. Лимон помойте, разделите пополам, удалите косточки и нарежьте тонкими ломтиками.
Prepare salad ingredients. Cut the crab sticks into 0.5 x 0.5 cm cubes. Grate the egg and cheese on a fine grater. Rinse the rice and boil until tender, about 20 minutes, cool, add salt and pepper.
Подготовьте компоненты салата. Крабовые палочки нарежьте кубиками 0,5х0,5 см. Яйцо и сыр натрите на мелкой терке. Рис промойте и отварите до готовности, примерно в течение 20 минут, остудите, посолите и поперчите.
Form a salad. Start putting the salad in a transparent salad bowl. Place rice in the first layer, then saury, the next layer is cheese, then crab sticks, and the last layer is egg. Spread each layer with mayonnaise.
Сформируйте салат. В прозрачный салатник начинайте выкладывать салат. Первым слоем уложите рис, затем сайру, следующем слоем будет сыр, потом крабовые палочки, и последний слой — яйцо. Каждый слой промажьте майонезом.
Place a salad bowl with a classic salad with canned fish on a saucer, garnish with lemon slices and chicken egg quarters.
Салатник с классическим салатом с рыбными консервами поставьте на блюдце, украсьте ломтиками лимона и четвертинками куриного яйца.