Thaw puff pastry according to package instructions. Preheat the oven to 200 degrees. Boil the eggs hard, cooking time 8-10 minutes from the moment the water boils. Then cool the eggs, peel and finely chop. Rinse the green onions, pat dry with paper towels and finely chop.
Разморозьте слоеное тесто согласно инструкции на упаковке. Духовку разогрейте до 200 градусов. Яйца отварите вкрутую, время приготовления 8-10 минут с момента закипания воды. Затем остудите яйца, очистите и мелко нарежьте. Зеленый лук ополосните, обсушите бумажными полотенцами и мелко нарежьте.
Start preparing the dough. Roll out the defrosted dough layers to a thickness of approximately 3-4 mm. Using a glass, cut out circles from the dough. Also cut out the middle of half the blanks to make rings.
Приступите к приготовлению теста. Раскатайте размороженные пласты теста до толщины примерно 3-4 мм. С помощью стакана вырежьте круги из теста. У половины заготовок также вырежьте серединку, чтобы получились кольца.
Bake the preparations. Sprinkle a baking tray with water and place the dough circles on it. Brush the edges with water or beaten egg white. Place the rings on top and pierce the middle of the pieces with a fork in several places. Place the baking sheet with the vol-vents in a preheated oven for 20 minutes, bake at 200 degrees until golden brown. Once the time is up, place the vol-au-vents on a wire rack and cool.
Испеките заготовки. Противень сбрызните водой и выложите круги из теста на него. Смажьте края водой или взбитым белком. Сверху выложите кольца, а середину заготовок проколите вилкой в нескольких местах. Поставьте противень с волованами в разогретую духовку на 20 минут, выпекайте при 200 градусах до золотистого цвета. По истечении времени выложите волованы на решетку и остудите.
Prepare the filling. Chop the boiled eggs and green onions, mash the pate with a fork. Mix mayonnaise with mustard and add sauce to the filling. Mix thoroughly. Fill the cooled vol-au-vents with the resulting filling.
Приготовьте начинку. Нарежьте вареные яйца и зеленый лук, разомните вилкой паштет. Смешайте майонез с горчицей и добавьте соус в начинку. Тщательно перемешайте. Заполните получившейся начинкой остывшие волованы.
Place the filled vol-au-vents on a serving platter and garnish the appetizer with sprigs of fresh parsley.
Волованы с начинкой расставьте на сервировочном блюде и украсьте закуску веточками свежей петрушки.