Leave the puff pastry to defrost under cling film or a bag. This is necessary to ensure that the top of the dough does not dry out. Break the egg into a bowl and beat with a fork or whisk. Line a baking tray with parchment or baking paper. Preheat the oven to 200 degrees. Rinse the chicken breast and place it in boiling salted water with spices to taste. Cook for about 20 minutes, then cool in the same water (so it will absorb the aroma of the spices) and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. Drain the liquid from the canned champignons and lightly squeeze the mushrooms. The most convenient way is to pour them into a colander and press with your hand. If necessary, cut the champignons into thin slices.
Слоеное тесто оставьте размораживаться под пищевой пленкой или пакетом. Делать это необходимо для того, чтобы верх теста не подсох. Яйцо разбейте в миску и взбейте вилкой или венчиком. Противень для выпечки застелите пергаментом или бумагой для выпечки. Разогрейте духовку до 200 градусов. Куриную грудку промойте и опустите в кипящую подсоленную воду со специями по вкусу. Варите приблизительно 20 минут, затем остудите в той же воде (так она вберет в себя аромат специй) и мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Жидкость из консервированных шампиньонов слейте, слегка отожмите грибы. Удобнее всего высыпать их в дуршлаг и надавить рукой. При необходимости нарежьте шампиньоны тонкими слайсами.
Make blanks for vol-au-vents. Roll out the defrosted dough into a layer approximately 3 mm thick. Roll in one direction, from the center, so as not to disturb the structure of the dough. Using 2 dough rings: one with a diameter of 3-5 cm (glass, ring), and the second 1 cm smaller (glass, lid). Using a large ring, cut out circles from the dough. Leave half of the blanks intact for the bottom of the vol-au-vents. And cut the remaining blanks into rings using a glass of smaller diameter.
Сделайте заготовки для волованов. Раскатайте размороженное тесто в пласт толщиной примерно 3 мм. Раскатывайте в одном направлении, от центра, чтобы не нарушить структуру теста. Используя 2 кольца для теста: одно диаметром 3-5 см (стакан, кольцо), а вторая на 1 см меньше (рюмка, крышка). Большим кольцом вырежьте круги из теста. Половину заготовок оставьте целыми для донышка волованов. А оставшиеся заготовки вырежьте колечками рюмкой меньшего диаметра.
Place the bases of the pieces on a baking sheet with parchment. Brush them with beaten egg and place the rings on top. Also coat them with egg, this is done to better glue the pieces of dough. Prick the bottom of the base a couple of times with a fork so that it doesn’t rise too much. Place the pan in the oven for 15-20 minutes depending on the size. Transfer the vol-au-vents to a wire rack or cutting board and cool completely. Be careful, puff pastry is very fragile.
Основания заготовок переместите на противень с пергаментом. Смажьте их взбитым яйцом и выложите сверху кольца. Их также промажьте яйцом, делается это для лучшей склейки кусочков теста. Дно основания проколите пару раз вилкой, чтобы не очень сильно поднимались. Отправьте противень в духовку на 15-20 минут в зависимости от размера. Переставьте волованы на решетку или доску для разделки и полностью остудите. Будьте аккуратны, слоеное тесто очень хрупкое.
Prepare the filling and fill the pieces with it. Place chopped chicken fillet, mushrooms and Korean carrots in a bowl. Add grated cheese and mix thoroughly. If desired, the filling can be seasoned with mayonnaise. Transfer 1-2 tablespoons of filling into completely cooled vol-au-vents, depending on the size of the snack.
Приготовьте начинку и наполните ею заготовки. В миску сложите нарезанное куриное филе, грибы и морковь по-корейски. Всыпьте тертый сыр и тщательно перемешайте. По желанию начинку можно заправить майонезом. В полностью остывшие волованы перенесите по 1-2 столовых ложки начинки в зависимости от размера закуски.
Place the finished vol-au-vents with filling on a tray or plate. Top with sprigs of fresh parsley and sprinkle with sesame seeds.
Готовые волованы с начинкой расставьте на подносе или тарелке. Украсьте сверху веточками свежей петрушки и посыпьте кунжутом.