Thaw the dough according to the instructions on the package. Break the eggs into a bowl and beat with a fork or whisk. Rinse the dill and chop with a knife. Preheat the oven to 200 degrees. Prepare a baking tray and baking paper.
Тесто разморозьте согласно инструкции на упаковке. Яйца разбейте в миску, взбейте вилкой или венчиком. Укроп ополосните, измельчите ножом. Духовку разогрейте до 200 градусов. Подготовьте противень и бумагу для выпечки.
Roll out the defrosted dough with a rolling pin to a thickness of approximately 4-5 mm. Using a glass or any other round shape, cut out circles. Divide the workpieces into 3 parts. Set aside one part; the bottom of the vol-au-vents will be laid out from it. Cut circles with a diameter of 5 mm from the other two parts of the blanks; rings will be used for the walls of the vol-au-vents. Line a baking tray with baking paper or sprinkle with water. Place round pieces at a distance from each other on a baking sheet. Brush the dough circles with beaten egg, place 2 rings on each, and secure with egg. Bake for 25 minutes at 200 degrees. Then place the vol-au-vents on a wire rack and cool.
Размороженное тесто раскатайте скалкой до толщины приблизительно 4-5 мм. С помощью стакана или любой другой круглой формы вырежьте круги. Разделите заготовки на 3 части. Одну часть отложите, из нее будет выкладываться дно волованов. Из двух других частей заготовок вырежьте круги диаметром 5 мм, для стенок волованов будут использоваться кольца. Противень застелите бумагой для выпечки или сбрызните водой. Разложите круглые заготовки на расстоянии друг от друга на противне. Смажьте круги теста взбитым яйцом, выложите на каждый по 2 кольца, скрепите яйцом. Выпекайте 25 минут при 200 градусах. Затем расставьте волованы на решетке, остудите.
Prepare the curd filling. Beat the cream with a mixer into a thick foam, gradually increasing the speed. Then stir gently. Beat the cottage cheese with powdered sugar in a blender until smooth and soft. Gradually add cream to the cottage cheese and stir.
Приготовьте творожную начинку. Сливки взбейте миксером в плотную пену, постепенно увеличивая скорость. Затем аккуратно перемешайте. Творог с сахарной пудрой взбейте блендером до однородной нежной массы. Постепенно введите в творог сливки и перемешайте.
Make the cheese filling. Depending on the density, grate the cheese or mash it with a fork. Add dill to cheese. Stir. If the cheese is lightly salted, add salt to the filling to taste.
Сделайте сырную начинку. В зависимости от плотности, брынзу натрите на терке или разомните вилкой. Добавьте укроп к брынзе. Перемешайте. Если брынза слабосоленая, посолите начинку по вкусу.
Fill the vol-au-vents with the filling. Place 1 teaspoon of cream cheese into one third of the cooled pieces. Spread 1 teaspoon of red caviar on top. Fill a third of the vol-au-vents with cheese filling. Place 1 tablespoon of curd filling in other preparations and spread jam on top. If desired, filled vol-au-vents can be baked in the oven for 15 minutes (180 degrees).
Наполните волованы начинкой. В треть остывших заготовок выложите по 1 чайной ложке крем-чиза. Сверху распределите по 1 чайной ложке красной икры. Треть волованов наполните начинкой из брынзы. В другие заготовки разложите по 1 столовой ложке творожной начинки и распределите сверху варенье. По желанию волованы с начинкой можно запечь в духовке 15 минут (180 градусов).
Decorate the appetizer with frozen pieces of butter, powdered sugar, a slice of lemon, parsley sprigs or a quail egg.
Украшайте закуску замороженными кусочками масла, сахарной пудрой, кусочком лимона, веточками петрушки или перепелиным яйцом.