Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the banana into slices.
Банан нарежьте кружочками.
Place sour cream in a deep bowl, add condensed milk.
Выложите сметану в глубокую миску, добавьте сгущенку.
Stir the cream until smooth.
Перемешайте крем до однородного состояния.
Place the first cake layer on a plate and brush it with cream.
Выложите на тарелку первый корж, смажьте его кремом.
Place banana slices on top of the cream.
Поверх крема выложите кружочки банана.
Place the next cake layer, also brush with cream and place the banana.
Выложите следующий корж, также смажьте кремом и выложите банан.
Place the last layer of cake and brush with cream. Place in the refrigerator to allow the cake to soak for at least 4 hours, preferably overnight.
Выложите последний корж, смажьте кремом. Уберите в холодильник, чтобы торт успел пропитаться, минимум на 4 часа, лучше на ночь.
Decorate the cake at your discretion and taste.
Украсьте торт по своему усмотрению и вкусу.
Cut the cake into portions and serve, pouring chocolate sauce over it and garnishing with banana slices.
Тортик нарежьте на порции и подавайте, полив шоколадным соусом и украсив кружочками банана.