Thaw the dough first. Rinse the chicken egg well with water and dry. After this, break the egg, separate the white from the yolk. Also take a baking sheet, parchment paper and a rolling pin.
Тесто предварительно разморозьте. Куриное яйцо хорошо промойте водой, просушите. После этого яйцо разбейте, белок отделите от желтка. Также возьмите противень, пергаментную бумагу и скалку.
Prepare the base. Sprinkle your work surface with flour. After this, lay out the dough and roll it out so that the thickness does not exceed 5-7 mm. Then take a culinary ring or glass and cut out 8 identical circles from the dough. Next, set aside half of the blanks, and cut out another smaller circle from the remaining ones to make a ring.
Подготовьте основу. Рабочую поверхность посыпьте мукой. После этого выложите тесто и раскатайте его, чтобы толщина не превышала 5-7 мм. Затем возьмите кулинарное кольцо или стакан и вырежьте из теста 8 одинаковых кружочков. Далее отложите половину заготовок, а у оставшихся вырежьте еще один круг меньшего размера, чтобы получилось кольцо.
Finish cooking. Preheat the oven to 190-200 degrees. Line a baking sheet with parchment paper and place dough circles on top. Place the cut out rings on the blanks, thereby forming sides. Brush the vol-au-vents with egg white and then sprinkle them with poppy seeds. Place the dish in the preheated oven until completely cooked.
Закончите приготовление. Духовку разогрейте до 190-200 градусов. Противень застелите пергаментной бумагой, сверху выложите кружочки из теста. На заготовки поместите вырезанные кольца, образуя тем самым бортики. Смажьте волованы яичным белком, а после посыпьте их маком. Отправьте блюдо в разогретую духовку до полного приготовления.
Cool the finished vol-au-vents, then serve as a light snack. If desired, diversify the baked goods by adding fillings in the form of berries, whipped cream or curd cream.
Готовые волованы остудите, после чего подайте к столу в качестве легкой закуски. При желании разнообразьте выпечку, добавив в нее начинку в виде ягод, взбитых сливок или творожного крема.