If the dough is frozen, defrost it in advance. Wash the chicken egg thoroughly and dry. Also for cooking, prepare a rolling pin, baking sheet, parchment paper and a cooking ring (or glass). Turn on the oven to warm up to 230 degrees.
Если тесто замороженное, разморозьте его заранее. Куриное яйцо тщательно промойте и просушите. Также для приготовления подготовьте скалку, противень, пергаментную бумагу и кулинарное кольцо (или стакан). Духовку включите разогреваться до 230 градусов.
Start cooking. Dust your work surface with flour, then place a layer of puff pastry on it. Using a rolling pin, roll out the dough on both sides until it is halved in thickness. After this, take a small culinary ring and use it to form circles from the dough. Next, repeat the steps again with another layer of dough. After this, take a smaller ring and cut out the middle from half the blanks, leaving the sides.
Начните приготовление. Рабочую поверхность присыпьте мукой, после чего выложите на нее пласт слоеного теста. Используя скалку, раскатайте тесто с обеих сторон, чтобы его толщина уменьшилась в 2 раза. После этого возьмите кулинарное кольцо небольшого размера и с его помощью сформируйте из теста кружочки. Далее повторите действия еще раз с другим пластом теста. После этого возьмите кольцо поменьше и вырежьте из половины заготовок середину, оставляя бортики.
Send the vol-au-vents to bake. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper and place the dough pieces on top. After this, lay out the sides, placing them on top of the circles. Break the egg into a separate bowl, add milk to it and beat lightly. Lubricate future vol-au-vents with the prepared mixture. Send the dough to bake in a preheated oven for 5-7 minutes. After this, reduce the temperature to 200 degrees and leave until fully cooked.
Отправьте волованы выпекаться. Противень застелите листом пергаментной бумаги, сверху выложите заготовки из теста. После этого выложите бортики, накладывая их поверх кружочков. В отдельную миску разбейте яйцо, добавьте к нему молоко и слегка взбейте. Готовой смесью смажьте будущие волованы. Отправьте тесто выпекаться в разогретую духовку на 5-7 минут. После этого снизьте температуру до 200 градусов и оставьте до полного приготовления.
Sprinkle the finished vol-au-vents with sesame seeds to make them look more appetizing. The dish can be served immediately after preparation as an appetizer for the main course. If desired, add filling to the “baskets”. It can be varied, starting with salads and ending with berries.
Готовые волованы посыпьте кунжутом, чтобы они смотрелись аппетитнее. Подавать блюдо можно сразу после приготовления в качестве закуски к основному блюду. По желанию добавьте в «корзиночки» начинку. Она может быть разнообразной, начиная салатами и заканчивая ягодами.