Thaw the puff pastry first. Rinse the egg, dry it, then separate the white from the yolk. Rinse the berries for serving thoroughly and dry with a paper towel. Also prepare a baking sheet and parchment paper.
Слоеное тесто предварительно разморозьте. Яйцо промойте, обсушите, после чего отделите белок от желтка. Ягоды для подачи тщательно промойте, обсушите бумажным полотенцем. Также подготовьте противень и пергаментную бумагу.
Start cooking. Roll out the prepared dough. After this, take a glass or culinary ring and cut out circles of the same size from the dough. Divide the resulting blanks into 3 parts. Set one part aside and cut out small circles from the other two, leaving a ring.
Начните приготовление. Подготовленное тесто раскатайте. После этого возьмите стакан или кулинарное кольцо и вырежьте из теста одинаковые по размеру кружочки. Полученные заготовки разделите на 3 части. Одну часть отложите в сторону, а из двух других вырежьте небольшие кружочки, оставляя кольцо.
Prepare the vol-au-vents. Turn on the oven to warm up to 200 degrees. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper, then place the dough circles on it. Place rings on top - two rings per piece. Brush future vol-au-vents with egg yolk, then place in the oven for 25 minutes.
Приготовьте волованы. Духовку включите разогреваться до 200 градусов. Противень застелите листом пергаментной бумаги, после чего выложите на него кружочки из теста. Сверху выложите кольца — по два кольца на одну заготовку. Будущие волованы смажьте яичным желтком, после чего поставьте в духовку на 25 минут.
Cool the finished vol-au-vents, then press down the bottom. Before serving, fill the “baskets” with berries, pour honey over the baked goods, and then serve it to the table.
Готовые волованы остудите, после чего примните дно. Перед подачей заполните «корзиночки» ягодами, полейте выпечку медом, а после подайте ее к столу.