Thaw the dough in the refrigerator. Rinse the champignons under running water and cut into strips. Peel the red onion, rinse and cut into quarters. Grate the cheese on a small grater, set aside half for serving. Wash the egg, beat thoroughly in a bowl. Wash the dill. Line a baking tray with parchment paper.
Разморозьте тесто в холодильнике. Промойте шампиньоны под проточной водой, нарежьте соломкой. Красный лук очистите, ополосните и нарежьте четвертинками. Натрите сыр на маленькой терке, отложите половину для подачи. Помойте яйцо, тщательно взбейте в мисочке. Помойте укроп. Противень для выпечки застелите пергаментной бумагой.
Bake the base. Roll out the dough. Use two molds or circles of different diameters; it is advisable that the shape with a larger diameter is no more than 5 cm. Cut an even number of circles from the puff pastry. Using a smaller shape, cut out the centers of half the circles. Place the dough bases on a baking sheet. Brush with beaten egg. Place the sides on top and brush with egg again. Place the baking sheet in an oven preheated to 200 degrees. Bake for about 20 minutes.
Испеките основу. Раскатайте тесто. Воспользуйтесь двумя формочками или кружками разных диаметров, желательно, чтобы форма с большим диаметром была не более 5 см. Вырежьте четное количество кружков из слоеного теста. Меньшей формой вырежьте серединки у половины кружков. Разложите основы из теста на противне. Смажьте взбитым яйцом. Выложите поверх бортики и еще раз смажьте яйцом. Поставьте противень в предварительно разогретую до 200 градусов духовку. Пеките около 20 минут.
Make the filling. Place the mushrooms in the pan, pour in the soy sauce. Simmer over high heat until the liquid evaporates, add oil and lightly fry. Place the mushrooms in a suitable container, add onions, sour cream and cheese, mix thoroughly. Place the filling into the cooled dough molds so that you get a mound on top.
Сделайте начинку. Выложите грибы на сковороду, влейте соевый соус. Протушите на сильном огне до испарения жидкости, добавьте масло и слегка прожарьте. Выложите грибы в подходящую емкость, добавьте к ним лук, сметану и сыр, тщательно перемешайте. Выложите начинку в остывшие формы из теста, чтобы сверху получалась горочка.
Serve the vol-au-vents on a serving platter, garnished with pickled red onions.
Подавайте волованы на сервировочном блюде, украсив их маринованным красным луком.