Defrost the dough. Wash the vegetables and mushrooms, cut into 2 mm thick strips. Grate the cheese using a small hole grater and set aside some cheese for serving. Break the egg, beat thoroughly. Line a baking sheet with parchment.
Разморозьте тесто. Промойте овощи и грибы, нарежьте соломкой толщиной 2 мм. Натрите сыр на терке с маленькими отверстиями, отложите немного сыра для подачи. Разбейте яйцо, тщательно взбейте. Застелите противень пергаментом.
Bake the base. Using the cutters, cut out circles and rings from the puff pastry. Place the base circles of dough on a baking sheet and brush the edges with beaten egg. Place two more circles with holes in the center on the greased circle and brush thoroughly with egg. Place the cut out centers of the circles on a baking sheet to form lids. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 10-15 minutes.
Выпеките основу. Воспользовавшись формами, вырежьте круги и кольца из слоеного теста. Выложите круги-основы из теста на противень и смажьте их по краю взбитым яйцом. На смазанный круг выложите еще два круга с отверстиями в центре и тщательно смажьте яйцом. Выложите на противень вырезанные серединки кругов для получения крышечек. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке 10-15 минут.
Prepare the sauce. Melt the butter in a saucepan and sift the flour in evenly. Fry the mixture for 2 minutes. Add salt, pepper, nutmeg and cook over low heat, stirring regularly, until the mixture thickens.
Приготовьте соус. Растопите сливочное масло в сотейнике и равномерно просейте туда муку. Обжаривайте смесь в течение 2 минут. Добавьте соль, перец, мускатный орех и варите на маленьком огне, регулярно помешивая, до загустевания массы.
Prepare the vol-au-vents. Heat oil in a frying pan. Add chopped onions and carrots and fry until golden brown. In a dry frying pan, fry the champignons over medium heat until tender. Place mushrooms, onions and carrots in a suitable container. Pour bechamel sauce over them, add salt, add cheese and mix thoroughly. Place the filling into the prepared “dough towers” and place in the oven again for 5 minutes.
Приготовьте волованы. Разогрейте на сковороде масло. Добавьте туда нарезанные лук и морковь, обжаривайте до золотистого цвета. На сухой сковороде обжарьте шампиньоны на среднем огне до готовности. Выложите грибы, лук и морковь в подходящую емкость. Залейте их соусом бешамель, посолите, добавьте сыр и тщательно перемешайте. Разложите начинку в готовые "башенки из теста" и поставьте еще раз в духовку на 5 минут.
Serve the vol-au-vents hot, sprinkled with grated cheese on top to melt. Cover each vol-au-vent with a lid.
Подавайте волованы в горячем виде, присыпав их сверху тертым сыром, чтобы он расплавился. Накройте каждый волован крышечкой.