Place the butter in the freezer for 20 minutes. Wash and break the egg, beat it. Sift the flour thoroughly and more than once so that it is saturated with oxygen. Line a baking tray with baking paper. Preheat the oven to 200 degrees.
Уберите сливочное масло в морозильник на 20 минут. Помойте и разбейте яйцо, взбейте его. Просейте муку тщательно и не один раз, чтобы она насытилась кислородом. Застелите противень бумагой для выпечки. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Prepare the dough. Mix water with salt and lemon juice and stir. Sprinkle a mound of flour onto the surface. Make a hole in the slide. Pour water into it and start kneading the dough. Add water as needed to keep the dough from being sticky. Divide the butter into 6 parts, roll out the dough into a thin layer. Grate 1 part of the butter and spread over the dough. Fold it, roll it out. Do the same 5 more times. Let the dough cool for 90 minutes.
Приготовьте тесто. Смешайте воду с солью и лимонным соком, размешайте. Насыпьте муку горкой на поверхность. Сделайте углубление в горке. Наливайте туда воду, начиная замешивать тесто. Добавляйте воду по мере необходимости, чтобы тесто не было липким. Разделите сливочное масло на 6 частей, раскатайте тесто тонким пластом. Натрите 1 часть масла на терке и распределите по тесту. Сложите его, раскатайте. Проделайте то же самое еще 5 раз. Поставьте тесто охладиться на 90 минут.
Prepare the vol-au-vents. Sprinkle the table with flour. Roll out the dough into a thin layer. Using a mold or glass, cut out circles, cut half into rings. Form scraps into a ball, roll out and repeat. Place the circles on a baking sheet and place the rings on top. To secure the bottom and sides, brush the workpiece with beaten egg. Keep a distance of at least 2 cm between them, as they will increase. Place the vol-au-vents in a hot oven. Bake for 15-20 minutes.
Приготовьте волованы. Присыпьте стол мукой. Раскатайте тесто тонким пластом. При помощи формы или стакана вырежьте кружочки, половину вырежьте в виде колец. Из обрезков сформируйте шар, раскатайте и повторите. Выложите кружочки на противень, поверх уложите кольца. Чтобы скрепить дно и стенки, смажьте заготовку взбитым яйцом. Соблюдайте расстояние между ними не менее 2 см, так как они увеличатся. Поставьте волованы в горячую градусов духовку. Выпекайте 15-20 минут.
Serve the vol-au-vents with the filling of your choice. Any filling is suitable - pates, salads, snacks. Remember to only put the filling in the baked pans and avoid liquid fillings. From them, the vol-au-vents will instantly become soggy and lose their taste and appearance.
Подавайте волованы, начинив их на свое усмотрение. Подойдет любая начинка — паштеты, салаты, закуски. Не забывайте выкладывать начинку только в запеченные формы и избегайте жидких начинок. От них волованы моментально размокнут и потеряют свой вкус и внешний вид.