Defrost the dough. Wash the cucumbers, finely chop one, and cut the other into slices. Peel and wash the onion, cut into small cubes. Boil the eggs, peel them and cut them into cubes. Break the egg, beat thoroughly.
Разморозьте тесто. Помойте огурцы, один мелко покрошите, второй нарежьте кружочками. Очистите и промойте лук, нарежьте мелкими кубиками. Отварите яйца, очистите от скорлупы, нарежьте кубиками. Разбейте яйцо, тщательно взбейте.
Bake the base. Using the cutters, cut out equal amounts of circles and rings from the puff pastry. Place the base circles of dough on a baking sheet lined with parchment and brush them with beaten egg. Place the ring on the greased circle and brush thoroughly with egg. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 10-15 minutes.
Испеките основу. Воспользовавшись формами, вырежьте круги и кольца из слоеного теста в равном количестве. На противень, застеленный пергаментом, выложите круги-основы из теста и смажьте их взбитым яйцом. На смазанный круг выложите кольцо и тщательно смажьте яйцом. Выпекайте в разогретой до 200 градусов духовке 10-15 минут.
Fill the vol-au-vents with the filling. Place pollock caviar in a suitable container, add chopped eggs to it. Season with mayonnaise, salt and pepper. Add finely chopped cucumber and onion to the filling. Mix the resulting mixture thoroughly. Place the filling into the resulting mounded vol-au-vents.
Наполните волованы начинкой. Выложите икру минтая в подходящую емкость, добавьте к ней нарезанные яйца. Заправьте майонезом, посолите и поперчите. Добавьте к начинке мелко накрошенные огурец с луком. Тщательно перемешайте полученную смесь. Выложите начинку в получившиеся волованы с горочкой.
Serve vol-au-vents with pollock caviar, garnishing them with cucumber slices on top, this will give the appetizer even more freshness.
Подавайте волованы с икрой минтая, украсив их сверху кружочками огурца, это придаст закуске еще большую свежесть.