Sift the flour. Heat the milk to 35-38 degrees. Wash and dry the egg, then separate the white from the yolk. Beat the whites. Soften the butter slightly. Preheat the oven to 190 degrees. Prepare a baking sheet with parchment.
Муку просейте. Молоко подогрейте до 35-38 градусов. Яйцо помойте и обсушите, затем отделите белок от желтка. Белок взбейте. Сливочное масло слегка размягчите. Разогрейте духовку до 190 градусов. Приготовьте противень с пергаментом.
Knead the dough. Pour milk into a bowl, dissolve yeast and sugar in it, stir. Combine flour with salt. Gradually add flour to the milk-yeast mixture and knead into a homogeneous dough. Then place in a warm place to rise for 30 minutes.
Замесите тесто. В миску вылейте молоко, разведите в нем дрожжи и сахар, перемешайте. Муку соедините с солью. В молочно-дрожжевую смесь всыпьте постепенно муку и замесите однородное тесто. Затем поставьте в теплое место для подъема на 30 минут.
Roll out the dough. After the time has passed, roll out the dough into a layer, spread butter over one half of the dough, cover with the other half of the dough and connect the edges. Then fold the dough into an envelope and roll it out, fold it again into an envelope and keep it in the refrigerator in cling film for 40 minutes. Repeat this 3 times.
Раскатайте тесто. По истечении времени раскатайте тесто в пласт, сверху по одной половине теста распределите сливочное масло, накройте второй половиной теста и соедините края. Затем сложите тесто конвертом и раскатайте, снова сложите конвертом и подержите в холодильнике в пищевой пленке в течение 40 минут. Так повторите 3 раза.
Make and bake vol-au-vents from the dough. Roll out the dough and cut out circles from it, divide the number of circles in half. Leave one half of the circles whole, cut out the middles from the second half of the circles, making rings from them. Place whole circles around the perimeter of the baking sheet. Brush the edges with egg white and place rings on top of whole circles, brushing them with egg yolk. Bake the vol-au-vents in the oven for 30 minutes.
Сделайте и испеките волованы из теста. Раскатайте тесто и вырежьте из него круги, разделите количество кругов пополам. Одну половину кругов оставьте целыми, из второй половины кругов вырежьте середины, получив из них кольца. Целые круги разложите по периметру противня. Смажьте белком по краям и поверх целых кругов положите кольца, смажьте их желтком. Запеките волованы в духовке в течение 30 минут.
Place the finished vol-au-vents on a large dish, place sauceboats with cream cheese and butter in the middle.
Готовые волованы положите на большое блюдо, в середину поставьте соусницы со сливочным сыром и маслом.