Prepare all ingredients for the dish.
Подготовьте все продукты для блюда.
Finely chop the bacon. Peel the garlic and chop it as finely as possible. You can put it through a garlic press.
Порежьте мелко бекон. Почистите чеснок, нарежьте его максимально мелко. Можно пропустить его через пресс для чеснока.
Finely chop the basil.
Мелко нарежьте базилик.
Add bacon to a frying pan heated with butter and fry it.
В разогретую со сливочным маслом сковороду добавьте бекон и обжарьте его.
Add garlic, basil and cream to pan with bacon
Добавьте чеснок, базилик и сливки в сковороду с беконом
Add salt and pepper to taste, mix everything well, cover and simmer over low heat for 5 minutes. Grate the Parmesan cheese on a fine grater and add to the pan. Reduce the heat on the stove to low and stir the sauce thoroughly until the cheese melts. Carbonara sauce is ready!
Добавьте соль и перец по вкусу, хорошо все перемешайте, накройте крышкой и тушите на медленном огне 5 минут. Натрите пармезан на мелкой терке и добавьте в сковороду. Убавьте мощность плиты до минимума и тщательно перемешивайте соус до момента, пока сыр не расплавится. Соус карбонара готов!