Sift the flour. Cut the butter into pieces and cool. Heat the cream slightly to 37 degrees in a water bath. Wash the eggs, hard-boil one egg for the filling and grate it on a fine grater. Also grate Parmesan and ham. Wash the green onions, dry and cut into rings. Preheat the oven to 190 degrees. Cover a baking sheet with parchment.
Муку просейте. Сливочное масло нарежьте кусочками и охладите. Сливки слегка подогрейте до 37 градусов на водяной бане. Яйца помойте, одно яйцо для начинки отварите вкрутую и натрите на мелкой терке. Пармезан и ветчину также натрите на терке. Зеленый лук промойте, просушите и нарежьте кольцами. Разогрейте духовку до 190 градусов. Противень застелите пергаментом.
Prepare the dough. Pour the cream into a bowl, add the yeast and stir until smooth. Leave for 15 minutes. In another bowl, mix flour, salt and butter, grind the mixture into crumbs. Combine the crumbs and creamy dough. Knead the dough and keep warm for 30 minutes. Then wrap in film and refrigerate for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миску вылейте сливки, добавьте к ним дрожжи и перемешайте до однородности. Оставьте на 15 минут. В другой миске смешайте муку, соль и сливочное масло, разотрите массу в крошку. Соедините крошку и сливочную опару. Замесите тесто и подержите в тепле 30 минут. Затем заверните в пленку и уберите в холодильник на 30 минут.
Form the vol-au-vents. Roll out the dough to a thickness of 4 mm. Cut out 20 circles from it. Leave 10 of them whole and place them on a baking sheet at a distance from each other. For 10 others, cut out the middle. Brush the circles on a baking sheet with egg, place the circles without a middle on top and brush with egg as well.
Сформируйте волованы. Тесто раскатайте до толщины 4 мм. Вырежьте из него 20 кругов. 10 из них оставьте целыми и выложите на противень на расстоянии друг от друга. У 10 других вырежьте середину. Кружки на противне смажьте яйцом, сверху положите кружки без середины и тоже смажьте яйцом.
Bake and stuff the vol-au-vents. In a bowl, combine cream cheese, ham and boiled egg, then season and stir. Bake the vol-au-vents in the oven for 25 minutes. Then take them out and cool completely. Fill each vol-au-vent with filling and sprinkle with grated Parmesan.
Испеките и начините волованы. В миске смешайте сливочный сыр, ветчину и вареное яйцо, затем поперчите и перемешайте. Запеките волованы в духовке в течение 25 минут. Затем достаньте их и полностью остудите. Наполните каждый волован начинкой и посыпьте тертым пармезаном.
Place the vol-au-vents in a bowl and garnish each with green onion rings.
Волованы выложите в миску и украсьте каждый кольцами зеленого лука.