Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Vol-au-vents made from yeast-free puff pastry Волованы из бездрожжевого слоеного теста

Волованы из бездрожжевого слоеного теста Vol-au-vents made from yeast-free puff pastry

Vol-au-vent is a common dish in Europe. According to the classic recipe, vol-au-vents are prepared from yeast-free puff pastry. Both sweet and savory ingredients are used as filling. In France, the homeland of this dish, they prefer hearty fillings. The main thing in the filling is that it is not liquid, otherwise the vol-au-vents will simply become soggy. Before preparing vol-au-vents, prepare all the necessary ingredients and equipment. It is better to knead the dough for vol-au-vents with a mixer, so it will turn out more homogeneous.


Волованы — популярное блюдо в Европе. По классическим рецептам они готовятся из бездрожжевого слоеного теста. Начинка может быть как сладкой, так и сытной. Во Франции, на родине блюда, чаще предпочитают сытные начинки. Важное условие: начинка не должна быть жидкой, иначе волованы размокнут. Перед приготовлением подготовьте все необходимые ингредиенты и кухонный инвентарь. Тесто для волованов лучше замешивать с помощью миксера — так оно выйдет более однородным.


Steps / Шаги:

  1. Sift the flour using a sieve, 1.5 tbsp. l. set the flour aside. Soften the margarine. Squeeze lemon juice from 1/2 lemon. Wash the egg, break it into a bowl and stir until smooth. Combine water with lemon juice. To serve, rinse and dry the strawberries, then cut each berry in half. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a baking sheet lined with parchment. Prepare parchment for rolling out the dough 50 cm long and a pastry bag for distributing the filling.
    Муку просейте с помощью сита, 1,5 ст. л. муки отложите отдельно. Маргарин размягчите. Лимонный сок выдавите из 1/2 лимона. Яйцо помойте, разбейте в миску и размешайте до однородности. Воду соедините с лимонным соком. Для подачи клубнику промойте и просушите, затем разрежьте пополам каждую ягоду. Духовку разогрейте до 180 градусов. Подготовьте противень, застеленный пергаментом. Приготовьте пергамент для раскатки теста длиной 50 см и кондитерский мешок для распределения начинки.
  2. Knead the dough. In a bowl, mix margarine and 1.5 tbsp. l. flour. Place margarine on the parchment and spread it over one half of the parchment until you get a rectangle measuring approximately 10x7 cm. Cover the butter with the second part of the parchment. Using a rolling pin, lightly roll over the parchment to ensure the margarine is an even thickness. Place the parchment and butter in the freezer for 55 minutes. Prepare the second part of the test. Add salt to the remaining flour and stir. Then add water and lemon juice to the flour and knead into a smooth dough for 10 minutes. Wrap the finished dough in film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
    Замесите тесто. В миске смешайте маргарин и 1,5 ст. л. муки. На пергамент выложите маргарин и распределяйте его по одной половине пергамента до получения прямоугольника размером примерно 10х7 см. Накройте масло второй частью пергамента. Скалкой слегка прокатите по пергаменту, чтобы маргарин получился равномерной толщины. Уберите пергамент с маслом в морозилку на 55 минут. Подготовьте вторую часть теста. В оставшуюся муку добавьте соль и перемешайте. Затем добавьте в муку воду с лимонным соком и замесите однородное тесто в течение 10 минут. Готовое тесто оберните пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
  3. Roll out the dough. After the time has passed, roll out the dough into a rectangle measuring about 20x12 cm. Place frozen margarine on one half of the dough, cover with the remaining dough, seal the edges and roll the dough into a rectangle 5 mm thick. Fold the dough in half and in half again. Wrap the dough in cling film and place in the refrigerator for 1 hour. Then take it out, roll out the dough again to a thickness of 5 mm and fold it again as before, then put it in the refrigerator. Repeat this 2 more times.
    Раскатайте тесто. По истечении времени раскатайте тесто прямоугольником размером около 20х12 см. На одну половину теста положите замерзший маргарин, накройте оставшимся тестом, слепите края и раскатайте тесто в прямоугольник толщиной 5 мм. Сложите тесто пополам и снова пополам. Оберните тесто пленкой и положите в холодильник на 1 час. Затем достаньте, снова раскатайте тесто до толщины 5 мм и снова сверните, как ранее, затем уберите в холодильник. Повторите так еще 2 раза.
  4. Form the vol-au-vents. Roll out the dough to a thickness of 0.7 cm, cut out small circles. There should be an even number of them. Divide the resulting amount in half. Place one part of the circles on a baking sheet. In the second part of the circles, make a hole of a smaller diameter in the center. Brush the edges of the circles on a baking sheet with egg and place other circles with the middle cut out on top. Brush them with egg as well.
    Сформируйте волованы. Раскатайте тесто до толщины 0,7 см, вырежьте небольшие круги. Их должно получится четное количество. Разделите получившееся количество пополам. Одну часть кругов выложите на противень. Во второй части кругов сделайте в центре отверстие меньшего диаметра. Смажьте круги на противне яйцом по краям и сверху положите другие круги с вырезанной серединой. Их также смажьте яйцом.
  5. Bake and stuff the volovny. Place the vol-au-vents in the oven and bake for 25 minutes until golden brown. Remove the vol-au-vents from the oven and cool. Then fill each vol-au-vent with jam using a piping bag.
    Испеките и начините воловны. Волованы поставьте в духовку и выпекайте в течение 25 минут до золотистого цвета. Достаньте волованы из духовки и охладите. Затем наполните каждый волован джемом с помощью кондитерского мешка.
  6. Place the finished vol-au-vents on a pedestal dish, sprinkle with powdered sugar and garnish with strawberries.
    Готовые волованы выложите на блюдо на ножке, посыпьте сахарной пудрой и украсьте ягодами клубники.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому