Thaw the chicken in the refrigerator, rinse well, cut into several pieces. Wash the carrots thoroughly. Peel the garlic and pass through a press. Prepare a pan and a form for jellied meat.
Курицу разморозьте в холодильнике, хорошо промойте, разрежьте на несколько частей. Морковь тщательно помойте. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Подготовьте кастрюлю и форму для холодца.
Boil the chicken. Pour half the water over the chicken pieces, bring to a boil over high heat, drain the broth and rinse the chicken well. Pour another 1 liter of water over the meat, boil again, skim off the foam, reduce the heat to low, add salt and cook for 30 minutes. Add unpeeled carrots to the broth and simmer for another 30 minutes. Cool the chicken and broth separately.
Отварите курицу. Залейте кусочки курицы половиной воды, на сильном огне доведите до кипения, слейте бульон и хорошо промойте курицу. Залейте мясо еще 1 л воды, снова вскипятите, снимите пену, уменьшите нагрев до минимума, посолите и варите 30 минут. Добавьте в бульон нечищеную морковь и проварите еще 30 минут. Остудите курицу и бульон по отдельности.
Prepare the ingredients for the jellied meat. Strain the broth. In half a mug of cooled broth, dilute all the gelatin and leave to swell for 10 minutes. Add garlic and black pepper to the remaining broth and stir. Peel the boiled carrots and thinly cut into slices or strips. Heat the broth with gelatin a little so that all the gelatin is dispersed, and combine with the rest of the broth.
Приготовьте ингредиенты для холодца. Бульон процедите. В половине кружки остывшего бульона разведите весь желатин и оставьте набухать на 10 минут. К оставшемуся бульону добавьте чеснок и черный перец, перемешайте. Вареную морковь почистите и тонко нарежьте кружочками или соломкой. Немного нагрейте бульон с желатином, чтобы весь желатин разошелся, и соедините с остальным бульоном.