Thaw the pork leg and fillet in the refrigerator and wash thoroughly. Cut the fillet into large pieces. Scald the pork leg with boiling water. Peel the onions and garlic. Pass the garlic through a press. Wash and peel the carrots and parsley root.
Свиную ножку и филе разморозьте в холодильнике, тщательно помойте. Филе нарежьте крупными кусками. Свиную ножку ошпарьте кипятком. Репчатый лук и чеснок почистите. Чеснок пропустите через пресс. Морковь и корень петрушки помойте и почистите.
Cook the meat. Cover the pork fillet and leg with water and bring to a boil over high heat. Fry the onion, carrots and celery root in a dry frying pan over medium heat for 1 minute, place in the pan with the meat. Simmer over low heat for 5 hours, at the end add bay leaf, salt and black pepper.
Сварите мясо. Свиное филе и ножку залейте водой и доведите до кипения на сильном огне. Лук, морковь и корень сельдерея обжарьте на сухой сковороде на среднем огне 1 минуту, положите в кастрюлю с мясом. Варите на медленном огне 5 часов, в конце добавьте лавровый лист, соль и черный перец.
Prepare jellied meat. Remove the meat from the broth, cool, cut into small pieces, and arrange in molds. Strain the broth, add squeezed garlic and carefully pour over the meat. Cover the molds with cling film and refrigerate for 3 hours.
Приготовьте холодец. Мясо достаньте из бульона, охладите, порежьте на небольшие кусочки, разложите по формам. Бульон процедите, добавьте в него выдавленный чеснок и залейте аккуратно мясо. Формы укройте пищевой пленкой и уберите в холод на 3 часа.
Serve jellied pork fillet with strong mustard.
Подавайте холодец из свиного филе с ядреной горчицей.