Thaw the chicken fillet in the refrigerator. Wash and peel the carrots. Prepare your silicone muffin molds.
Куриное филе разморозьте в холодильнике. Морковь помойте и почистите. Подготовьте силиконовые формы для кексов.
Cook the meat. Place the chicken fillet with carrots in water, bring to a boil, skim off the foam, add salt, pepper and bay leaf. Cook for 30 minutes over low heat. Remove the fillet and carrots from the broth. Strain the broth, add agar-agar, mix well and cook for another 3 minutes.
Сварите мясо. Поместите куриное филе с морковью в воду, доведите до кипения, снимите пену, посолите, добавьте перец и лавровый лист. Варите 30 минут на слабом огне. Достаньте филе и морковь из бульона. Бульон процедите, добавьте в него агар-агар, хорошо перемешайте и поварите его еще 3 минуты.
Prepare jellied meat. Finely chop the chicken fillet. Cut the carrots into slices. Place green peas in muffin tins first, then chicken and carrots. Pour in the broth and refrigerate for 1 hour.
Приготовьте холодец. Куриное филе мелко нарежьте. Морковь нарежьте кружочками. В формы для кексов выложите сначала зеленый горошек, затем курицу и морковь. Залейте бульоном и уберите в холодильник на 1 час.
Prepare mustard. Mix dry mustard, vinegar, vegetable oil, salt and sugar in a container. Mix well until the ingredients are completely dissolved.
Приготовьте горчицу. Смешайте в емкости сухую горчицу, уксус, растительное масло, соль и сахар. Хорошо перемешайте до полного растворения ингредиентов.
Serve the jellied meat on a beautiful platter, taking it out of the molds, with homemade mustard.
Подавайте холодец на красивом блюде, достав его из формочек, с домашней горчицей.