Wash the chicken legs. Peel the carrots and cut into large pieces. Rinse the onion. Peel the garlic and finely chop it. Pour gelatin with cold boiled water (100 ml). Leave to swell for 10-15 minutes.
Куриные ножки помойте. Морковь очистите, нарежьте крупными кусками. Лук ополосните. Чеснок очистите и мелко нашинкуйте. Желатин залейте холодной кипяченой водой (100 мл). Оставьте набухать 10-15 минут.
Start cooking the meat with the broth. Place chicken legs in the pan. Fill them with water and bring to a boil, skim off the foam, and then reduce the heat to low. Add carrots and onions. Cover the pan with a lid. Make sure the boil is at a minimum. After 30 minutes, add bay leaf, herbs, salt and ground black pepper. Cook the jellied meat for 60 minutes until the chicken is soft. At the end of cooking, add turmeric.
Приступите к приготовлению мяса с бульоном. Выложите в кастрюлю куриные ножки. Залейте их водой и доведите до кипения, снимите пену, а затем убавьте огонь до минимума. Добавьте морковь и лук. Прикройте кастрюлю крышкой. Убедитесь, что кипение минимальное. Через 30 минут добавьте лавровый лист, зелень, соль и черный молотый перец. Варите холодец 60 минут до мягкости курицы. В конце приготовления добавьте куркуму.
Finish preparing the jellied meat. Place the boiled chicken legs on a plate. Strain the broth through a sieve or cheesecloth. Then pour the gelatin into the hot broth and stir until completely dissolved. Separate the chicken legs from the bones and remove the skin. Slice the meat and place on plates or jellied dishes. Place chopped garlic in each mold. Pour the broth into the meat in a thin stream. Then put it in the refrigerator until completely hardened. This will take about 3 hours, but it's best to let it set overnight.
Завершите приготовление холодца. Выложите отварные куриные ножки на тарелку. Бульон процедите через сито или марлю. Затем всыпьте желатин в горячий бульон и перемешайте до полного растворения. Отделите у куриных ножек мясо с кости, удалите шкурку. Нарежьте мясо и разложите по тарелкам или формам для холодца. В каждую форму выложите измельченный чеснок. Тонкой струйкой влейте в мясо бульон. После отправьте в холодильник до полного застывания. Это займет примерно 3 часа, но лучше оставить застывать на ночь.
Garnish the chicken leg jellied meat with chopped green onions and serve chilled with ketchup, horseradish or mustard.
Украсьте холодец из куриных ножек рубленным зеленым луком и подавайте охлажденным с кетчупом, хреном или горчицей.