Rinse the legs first and dry them on a paper towel. Peel the garlic cloves, onion and carrots. Coarsely chop. Wash the radishes, parsley, green onions and chop. Prepare a deep pan, mold and plates for the jellied meat.
Предварительно промойте окорочка и обсушите на бумажном полотенце. Очистите зубчики чеснока, луковицу и морковь. Крупно порежьте. Промойте редис, петрушку, зеленый лук и нашинкуйте. Подготовьте глубокую кастрюлю, форму и тарелки для холодца.
Cook the meat. Place chicken legs in cold water. Add half the paprika and pepper. Bring to a boil and reduce heat. Add onion, garlic and carrots to the pan. Leave to simmer over low heat for 4 hours. Add salt an hour before the end of cooking.
Приготовьте мясо. Опустите куриные окорочка в холодную воду. Добавьте половину паприки и перец. Доведите до кипения и уменьшите огонь. Добавьте в кастрюлю лук, чеснок и морковь. Оставьте томиться на медленном огне на 4 часа. За час до окончания варки посолите.
Let the jellied meat harden. Cool the broth, strain and dissolve gelatin in it. Cool the meat, separate from the bone and place in a mold. Pour in the broth and refrigerate for 6 hours.
Дайте холодцу застыть. Остудите бульон, процедите и разведите в нем желатин. Остудите мясо, отделите от кости и выложите в форму. Залейте бульоном и поставьте в холодильник на 6 часов.
Prepare jellied meat with kvass. Cut the frozen jellied meat into cubes. Add chopped green onions, parsley and radishes to it. Stir. Add sour cream and paprika again, mix again. Add kvass and pour into plates.
Приготовьте холодец на квасе. Застывший холодец нарежьте кубиками. К нему добавьте порезанный зеленый лук, петрушку и редис. Перемешайте. Добавьте сметану и снова паприку, еще раз перемешайте. Добавьте квас и разлейте по тарелкам.
Garnish the kvass jellied meat poured into plates with finely chopped green onions and serve with garlic croutons. They will reveal the taste of jellied meat in a special way.
Украсьте разлитый по тарелкам холодец на квасе мелко порезанным зеленым луком и подайте с чесночными сухариками. Они по-особенному раскроют вкус холодца.