Pre-rinse the meat and dry it. Peel the garlic cloves and squeeze through a press. Wash and peel carrots to serve. Prepare a baking sleeve, a pie dish and a deep saucepan.
Предварительно промойте мясо и обсушите его. Очистите зубчики чеснока и выдавите через пресс. Вымойте и почистите морковь для подачи. Подготовьте рукав для запекания, форму для пирога и глубокую кастрюлю.
Boil the meat. Cover chicken breast with cold water. After boiling, skim off the foam, add salt and cook for 2.5 hours. Cool the meat and separate it from the bone. Finely chop.
Отварите мясо. Залейте куриную грудку холодной водой. После закипания снимите пену, посолите и варите 2,5 часа. Остудите мясо и отделите от кости. Мелко порежьте.
Combine the ingredients. Combine meat, garlic, paprika, pepper, dry gelatin and mix. Place in a baking sleeve and close. Transfer the sleeve to a pie pan and place the pan in a large saucepan.
Соедините ингредиенты. Соедините мясо, чеснок, паприку, перец, сухой желатин и перемешайте. Поместите в рукав для запекания и закройте. Переложите рукав в форму для выпечки пирога, а форму поставьте в большую кастрюлю.
Prepare jellied meat. Pour water into the pan 3 cm above the meat in the sleeve. Then cook for 1.5 hours. After cooking, cool the meat in the sleeve at room temperature and place in the refrigerator for 8 hours. Then remove the sleeve and cut the jellied meat into portions.
Приготовьте холодец. Залейте в кастрюлю воду выше мяса в рукаве на 3 см. Затем варите 1,5 часа. После варки остудите мясо в рукаве при комнатной температуре и поместите в холодильник на 8 часов. Затем снимите рукав и нарежьте холодец порционными кусками.
Garnish the chopped jellied meat with finely chopped carrot cubes. Serve with mustard.
Нарезанный холодец украсьте мелко нарезанными кубиками моркови. Подавайте с горчицей.