Rinse the legs first and dry them on a paper towel. Peel the garlic cloves, onion and carrots. Coarsely chop. Wash the greens and chop them. Prepare a deep pan and molds for jellied meat.
Предварительно промойте окорочка и обсушите на бумажном полотенце. Очистите зубчики чеснока, луковицу и морковь. Крупно порежьте. Промойте зелень и нашинкуйте. Подготовьте глубокую кастрюлю и формы для холодца.
Boil the meat for jellied meat. Place the chicken legs in cold water and immediately add salt. Bring to a boil and reduce heat. Add onion, garlic and carrots to the pan. Leave to simmer over low heat for 4 hours.
Отварите мясо для холодца. Опустите куриные окорочка в холодную воду и сразу посолите. Доведите до кипения и уменьшите огонь. Добавьте в кастрюлю лук, чеснок и морковь. Оставьте томиться на медленном огне на 4 часа.
Prepare the broth. After cooking, cool the broth and strain it several times. Dilute the gelatin with a small amount of water and add to the broth. Let it sit for 10 minutes.
Подготовьте бульон. После варки остудите бульон и процедите его несколько раз. Разведите желатин небольшим количеством воды и добавьте в бульон. Дайте ему настояться 10 минут.
Prepare jellied chicken legs. Chop the cooled meat and carrots. Place them in jellied meat molds and pour broth on top. Add parsley. Cool for 1 hour and place in the refrigerator for 6 hours.
Приготовьте холодец из окорочков. Нарежьте остывшие мясо и морковь. Выложите их в формы для холодца и сверху залейте бульоном. Добавьте петрушку. Остудите в течение 1 часа и поместите в холодильник на 6 часов.
To serve aspic from chicken legs, prepare mustard and garlic croutons.
Для подачи холодца из куриных окорочков подготовьте горчицу и чесночные гренки.