Prepare ingredients for chicken breast jellied meat. Wash the meat and dry it. Remove the bones. Wash the carrots.
Подготовьте продукты для холодца из куриной грудки. Мясо помойте, обсушите. Кости удалите. Морковь помойте.
Boil the breast. Pour cold water over the chicken and let it boil over high heat. Then reduce the temperature to medium. Salt and pepper. Add whole carrots. Continue cooking until the meat is completely cooked. Remove the breasts and carrots from the broth and cool. Leave the pan with the broth on low heat, add gelatin. Stir until it dissolves.
Сварите грудку. Залейте курицу холодной водой, дайте закипеть на сильном огне. Затем температуру убавьте до средней. Посолите, поперчите. Вложите целую морковь. Продолжайте готовить, пока мясо полностью не сварится. Грудки и морковь извлеките из бульона, остудите. Кастрюлю с бульоном оставьте на слабом огне, всыпьте желатин. Помешивайте, пока он не растворится.
Make jellied chicken breast. Cut the meat into small or medium pieces. Carrots - in circles. Place the chicken in the pan first, then the carrots. Pour in broth. Cool. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Сделайте холодец из куриной грудки. Мясо нарежьте мелкими или средними кусочками. Морковь — кружочками. Выложите в форму сначала курицу, затем морковь. Залейте бульоном. Остудите. Уберите в холодильник на 2-3 часа.
Before serving, decorate the chicken breast jellied meat with sprigs of parsley and dill.
Перед подачей украсьте холодец из куриной грудки веточками петрушки, укропа.