Prepare ingredients for aspic with carrots. Peel the onions and carrots. Cut the meat into large pieces. Finely chop the cilantro. Boil the eggs hard.
Подготовьте продукты для холодца с морковью. Лук и морковь почистите. Мясо нарежьте на крупные куски. Кинзу мелко порубите. Сварите яйца вкрутую.
Boil the meat. Place the beef tenderloin in the pan. Fill with water, add onion and carrots to the meat. After boiling, cook over medium heat for 60 minutes until the meat is tender. 15 minutes before the end of cooking, add bay leaf, salt and pepper. Dilute gelatin with water and leave to swell for 20 minutes.
Отварите мясо. Говяжью вырезку положите в кастрюлю. Залейте водой, добавьте к мясу головку лука и морковь. После закипания варите на среднем огне 60 минут до мягкости мяса. За 15 минут до окончания готовки вложите лавровый лист, соль, перец. Желатин разведите водой, оставьте для набухания на 20 минут.
Prepare jellied meat with carrots. Using a slotted spoon, remove the meat, carrots and onions from the broth. Separate 500 ml (2 cups) of broth, place on low heat, pour in gelatin. Stir. Heat the liquid until the thickener dissolves.
Приготовьте холодец с морковью. Из бульона шумовкой достаньте мясо, морковь и лук. Отделите 500 мл (2 стакана) бульона, поставьте на медленный огонь, влейте желатин. Перемешайте. Нагрейте жидкость, чтобы загуститель растворился.
Finish cooking. Separate the whites from the yolks. Cut the whites, carrots, and meat into small cubes. Mix the ingredients. Place cilantro, cranberries, mixed vegetables, meat and protein in the bottom of the muffin pan. Pour in hot broth. Cool. Place in a cool place for at least 5-6 hours.
Завершите приготовление. Отделите белки от желтков. Мелкими кубиками нарежьте белки, морковь, мясо. Смешайте ингредиенты. На дно формы для кексов выложите кинзу, клюкву, смесь овощей, мяса и белка. Залейте горячим бульоном. Остудите. Уберите в холодное место на 5-6 часов минимум.
Turn the aspic and carrots out of the molds onto a serving plate. Serve with mustard.
Переверните холодец с морковью из форм на сервировочное блюдо. Подавайте с горчицей.