Prepare the ingredients for jellied meat in a double boiler. Wash the offal and soak it in water for 2 hours. Then cut into large pieces. Peel the carrots, onions, and garlic.
Подготовьте продукты для холодца в пароварке. Субпродукт помойте, залейте водой на 2 часа. Затем нарежьте на крупные куски. Морковь, лук, чеснок почистите.
Prepare broth from the tail meat. Place pieces of beef tails, whole onions and carrots in a steamer bowl. Turn on the “Cooking” program for 3 hours. An hour before the end of cooking, add salt and pepper, remove the bay leaf, and press the garlic through a press.
Подготовьте бульон из мяса хвостов. Сложите в чашу пароварки куски говяжьих хвостов, целиком лук и морковь. Включите программу "Варка" на 3 часа. За час до окончания готовки посолите, поперчите, спустите лавровый лист, пропустите через пресс чеснок.
Make jellied meat. Grind the finished tail with a knife or in a meat grinder. Place in a flat, deep bowl. Strain the broth and pour over the meat. Cool to room temperature. Place in a cool place to harden for 8 hours.
Сделайте холодец. Готовый хвост измельчите ножом или в мясорубке. Выложите в плоскую глубокую посуду. Бульон процедите, залейте мясо. Остудите до комнатной температуры. Уберите в холодное место для застывания на 8 часов.
Serve jellied meat cooked in a double boiler with any hot sauce.
Подавайте холодец, приготовленный в пароварке, с любым острым соусом.