Prepare ingredients for jellied rabbit. Cut the rabbit meat into large pieces. Peel the onions and carrots. Remove the peel from the garlic and grate it on a fine grater.
Подготовьте продукты для холодца с кроликом. Нарежьте мясо кролика крупными кусками. Лук, морковь почистите. С чеснока снимите шелуху, натрите на мелкой терке.
Prepare the base for the jellied meat. Place meat, onions and carrots in a cooking container. Fill to the top with water. Simmer after boiling over low heat for 4-5 hours. An hour after the start of cooking, add salt, pepper, bay leaf, and Provençal herbs. Remove the meat from the broth. Refrigerate the broth to form a crust of fat on top, which should then be carefully removed with a spoon.
Приготовьте основу для холодца. Выложите в емкость для варки мясо, лук и морковь. Залейте доверху водой. Томите после закипания на медленном огне 4-5 часов. Через час от начала готовки всыпьте соль, перец, лавровый лист, прованские травы. Мясо достаньте из бульона. Бульон уберите в холод для образования сверху корочки из жира, который следует затем аккуратно убрать ложкой.
Make some jelly and decorating supplies. Strain the broth through a double layer of gauze. Soak gelatin in cold water for 20-30 minutes to swell. Then add it to the broth in portions. Heat until the substance is completely dissolved, but do not boil. Add grated garlic to the liquid. Boil an egg and carrots to decorate the jelly. Make figures in the shape of a star, sun, etc. from carrots and egg whites.
Займитесь желе и продуктами для украшения. Бульон процедите через двойной слой марли. Замочите желатин в холодной воде на 20-30 минут для разбухания. Затем порционно добавьте его в бульон. Нагрейте, чтобы вещество полностью растворилось, но не кипятите. Добавьте к жидкости тертый чеснок. Отварите яйцо и морковь для украшения студня. Из моркови и яичного белка сделайте фигурки в форме звезды, солнца и т.д.
Prepare rabbit jellied meat. Separate the meat from the bones and grind through a meat grinder. Pour some broth into the bottom of the pan. Arrange corn, green peas, egg and carrot decorations randomly. Add more broth on top, but do not pour it all out. Refrigerate to set for 2-3 hours. Mix the remaining broth with the meat and place in the same form with the already frozen ingredients. Refrigerate again for 2-3 hours.
Приготовьте холодец из кролика. Мясо отделите от костей, прокрутите через мясорубку. На дно формы налейте немного бульона. Выложите произвольно кукурузу, зеленый горошек, украшения из яйца и моркови. Сверху добавьте еще бульон, но весь не выливайте. Уберите для застывания в холод на 2-3 часа. Оставшийся бульон смешайте с мясом и выложите в эту же форму к уже застывшим ингредиентам. Снова поставьте в холод на 2-3 часа.
Carefully turn the form with jellied meat over onto a plate and serve.
Аккуратно переверните форму с холодцом на блюдо и подайте к столу.