Prepare ingredients for shin jellied meat. Peel onions, carrots, garlic.
Подготовьте продукты для холодца из голени. Лук, морковь, чеснок почистите.
Prepare the base for the jellied meat. Place the drumsticks in a saucepan, add water, and bring to a boil over high heat. Drain the water. Rinse the meat and pan. Fill the turkey with water again (2.5 liters), add carrots, onions, bay leaves, garlic, pepper and salt. Let it boil. Turn down the heat. Cook for 3 hours.
Подготовьте основу для холодца. Голени выложите в кастрюлю, налейте воду, доведите до кипения на сильном огне. Воду слейте. Мясо и кастрюлю ополосните. Снова залейте индейку водой (2,5 л), выложите морковь, лук, лавровый лист, чеснок, перец и соль. Дайте закипеть. Огонь убавьте. Варите 3 часа.
Prepare the jelly. Pour a glass of cold water over the gelatin and leave for 10 minutes. Strain the broth, heat it a little, pour in gelatin in a thin stream. Stir constantly with a spoon until the gelatin is well dissolved.
Приготовьте желе. Залейте желатин стаканом холодной воды, оставьте на 10 минут. Бульон процедите, немного нагрейте, влейте тонкой струйкой желатин. Постоянно помешивайте ложкой, чтобы желатин хорошо растворился.
Prepare jellied turkey drumsticks. Remove the meat from the broth with a slotted spoon. When it has cooled slightly, remove from the bones. Finely chop. Place in a jelly mold. Pour in the jelly. Decorate with greens on top. Let cool. Then put it in the refrigerator for 5-6 hours.
Приготовьте холодец из голеней индейки. Мясо выньте шумовкой из бульона. Когда оно немного остынет, отделите от костей. Мелко нарежьте. Выложите в форму для холодца. Залейте желе. Сверху украсьте зеленью. Дайте остыть. Затем уберите в холодильник на 5-6 часов.
Cut the finished turkey drumstick as desired, place on a serving plate and serve cold.
Готовый холодец из голеней индейки произвольно нарежьте, выложите на сервировочное блюдо и подавайте к столу в холодном виде.