Prepare all the necessary ingredients and work surface. Wash the chicken eggs. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Куриные яйца помойте. Духовку разогрейте до 180 °С.
Break the eggs into a deep bowl.
Яйца разбейте в глубокую миску.
Add sugar to the eggs and beat the mixture with a mixer until the sugar dissolves and the mixture becomes fluffy.
Добавьте к яйцам сахар и взбейте смесь миксером, пока сахар не растворится, а масса не станет пышной.
Add sour cream to the eggs and mix everything together until smooth.
Добавьте к яйцам сметану и перемешайте все вместе до однородности.
Add sifted wheat flour along with baking powder to the mixture and stir the dough until smooth.
Добавьте к смеси просеянную пшеничную муку вместе с разрыхлителем и перемешайте тесто до однородного состояния.
Line a baking pan with parchment. Carefully pour the dough into the mold.
Форму для выпечки выстелите пергаментом. Аккуратно влейте тесто в форму.
Bake sour cream for 25-30 minutes until done.
Выпекайте сметанник в течение 25-30 минут до готовности.
Decorate the sour cream with powdered sugar.
Украсьте сметанник сахарной пудрой.