Prepare all ingredients. Clean the fish from entrails, gills and scales. Rinse thoroughly and cut into large pieces. Peel the vegetables. Rinse the dill. Take out the pan, sieve, cheesecloth and form for freezing the jellied meat.
Подготовьте все ингредиенты. Рыбу очистите от внутренностей, жабр и чешуи. Тщательно промойте и порежьте крупными кусками. Овощи почистите. Ополосните укроп. Достаньте кастрюлю, сито, марлю и форму для застывания холодца.
Boil fish and vegetables. Place fish and vegetables in the pan. Add salt, spices and fish seasoning. Fill them with water and let them cook. When the water boils, reduce the heat to low. Simmer for 30 minutes. Remove fish and vegetables. Leave the head in the broth.
Сварите рыбу и овощи. Положите в кастрюлю рыбу и овощи. Добавьте соль, специи и приправу для рыбы. Залейте их водой и поставьте вариться. Когда вода закипит, уменьшите огонь до минимального. Томите 30 минут. Достаньте рыбу и овощи. Голову оставьте в бульоне.
Prepare the broth and fish. When the fish has cooled, separate the meat from the bones. Add the ridges to the broth. Cook it for another 40 minutes. Strain the broth through a sieve and cheesecloth.
Подготовьте бульон и рыбу. Когда рыба остынет, отделите мясо от костей. Добавьте в бульон хребты. Варите его еще 40 минут. Бульон процедите через сито и марлю.
Finish preparing the jellied meat. Place the fish in the molds. Cut flowers from the carrots and place them with the fish. Pour in broth. Place in the refrigerator for 4 hours.
Завершите приготовление холодца. Разложите по формам рыбу. Из моркови вырежьте цветочки и положите к рыбе. Залейте бульоном. Поставьте в холодильник на 4 часа.
Garnish the jellied fish with dill.
Украсьте холодец из рыбы зеленью укропа.